Katrori ITS

We are software and hardware services company, specialized in developing and implementing Internet strategies for businesses. Also we provide high-end software development services, including Custom Programming and offshore Development.

news

Konkurs Pune

  KATRORI ITS shpallë konkurs për: Specialist/e i/e shitjes (1) Detyrat dhe pergjegjesite Analizon kerkesat e klienteve dhe ofron zgjidhjen ideale konform kerkesave Ben pergatitjen e ofertave teknike Ben prezantimin e produkteve dhe sherbimeve tek klientet Mban kontaktet me prodhuesit dhe distributoret Ben porosine e produkteve dhe percjelljen e tyre deri ne dergimin e tyre […]

Urime 8 vjetori i Pavaresise

Menaxhmenti dhe stafi i KATRORI ITS ju uron vitin e 8 te shpalljes se Pavaresis se Kosoves si nje dite unike per Shtetin e Kosoves dhe popullin e saj.  

Happy Holidays

  At this very special time of the year, we would like to take this opportunity to thank you for your loyalty and for being part of Katrori ITS. We hope we lived up to your expectations and will continue to do so in the following years. We look forward to sharing a bright and […]

KATRORI ITS Sh.p.k Konkurs(Closed)

KATRORI ITS Sh.p.k Shpallë: Konkurs për 7 vende të lira pune KATRORI ITS Sh.p.k Shpallë: Konkurs për vende të lira pune Pozita:                 Project Officer (2) pozita Pergjegjesite: Implementimi i sistemeve ERP tek klientet e kompanise Analiza dhe dokumentimi i proceseve biznesore te klienteve Krijimi i relacioneve te mira me klientet Pergjegjes/e per implementim te projekteve […]